Lyd, Lys, Strøm

Det bliver aldrig en god koncert, hvis teknikken ikke er på plads. I må derfor aldrig underprioritere disse funktioner. Måske har i økonomi til at lade professionelle tage sig af dele af teknikken, men der vil sandsynligvis stadigvæk være meget i selv skal står for.

Start med at lave en liste over hvad I selv kan skaffe gennem skolen, klubben eller hjemmefra. Undersøg desuden om I kender nogle ressourcepersoner der kan være områdeledere på teknikken. Når I har dannet dette overblik, kan I finde ud af om I har råd til professionel hjælp og udstyr for at nå jeres mål.

Nogle af de vigtigste ting I skal huske er:

  • Hvor stort et strømbehov er der til koncerten? Hvor mange boder skal have strøm og hvor meget strøm kræver lyd- og lysudstyret?
  • Undersøg på forhånd hvor store og hvor mange strømudtag der er på pladsen og ved scenen. Der skal sandsynligvis mindst bruges ét 16 eller 32 amperes udtag.
  • Hvis koncerten skal holdes om aftenen kræver det mange flere lamper end ved dagslys
  • Der er ikke noget være end god musik der ikke kan høres.

I kan læse mange flere detaljer om hvad der skal bruges af udstyr under ressourcer.

Ressourcer

Du skal være logget ind for at se ressourcerne

Login
Lille festivalpakke og mobilscene

Dato: 6/3/16
Soundwise og KoncertPilot har indgået et samarbejde for at kunne give jer et super tilbud på både lydudstyr og scene. Skriv til os, hvis I har andre ønsker

Du skal være logget ind for at se ressourcerne

Login
Lydteknik
Ingen links endnu...