Mad og Drikke

Til en koncert eller festival er der meget andet end musikken der skal være på plads for at give publikum en god helhedsoplevelse. Hvis det fx ikke var muligt at komme på toilettet kan det hurtigt lægge en dæmper på det gode humør selv om musikken er super god. På samme måde er adgangen til god mad og drikkevare altafgørende for publikums oplevelse af koncerten. Som et ekstra plus kan mad- og drikkevarer også være en meget vigtig faktor, hvis arrangørerne skal sikre, at koncerten giver et økonomisk overskud. I ressourcedelen er der eksempler på hvordan I kan beregne indkøb og overskud fra mad- og drikkevarer.

Noget af det første i skal overveje er hvad I tror en gennemsnitlig gæst vil spise og drikke i løbet af hele koncerten eller festivalen. Her må I tage højde for gæstens alder, tidspunktet på dagen, arrangementets længde og om der skal være mulighed for selv at medbringe mad. Hvis gæsterne er i forskellige aldersgrupper kan det være nødvendigt at lave beregningerne ud fra flere gennemsnitsgæster. Husk i evalueringsfasen at justere listerne til det der rent faktisk blev brugt. På den måde vil I være super godt forberedt, hvis I skal lave et arrangement mere.

Herunder kan du læse meget mere om hvordan I kan lave mad- og drikkevarer, der egner sig godt til en koncert og hvordan I kan sørge for, at der er styr på hygiejnen.

Ressourcer
Ingen ressourcer endnu...

Du skal være logget ind for at se ressourcerne

Login
Baransvarlig
Madansvarlig
Ingen links endnu...