Pladsen

Når I skal beslutte hvor jeres arrangement skal afholdes er der flere ting at tage hensyn til. Skal det være indendørs eller udendørs, hvor meget plads skal der være, skal der bruges strøm og vand og hvor meget støj kommer der til at blive? Hvis I gerne vil holde koncerten på et offentligt areal skal I også huske at søge tilladelse hos kommunen i god tid.

Der er meget der skal laves på og uden om koncertpladsen før det hele starter. Husk at lave tydelig skiltning af vejen hen til pladsen, så publikum let finder deres plads. Sørg også for skiltning til toiletter, mad, kunstnernes garderobe, backstage, førstehjælp, personalerum m.m.

Et oversigtskort over pladsen kan også være meget godt at have i planlægningsfasen. Det vil hjælpe planlægningsgruppen til et bedre overblik over placeringen af scenen, publikum, boder, toiletter, vagter, borde og meget andet. Hvis der skal laves en beredskabsplan til brandvæsnet skal oversigtskortet sendes til dem (læs mere under myndigheder)

Under selve koncerten er det vigtigt at der løbende holdes opsyn med pladsen. Der skal tømmes skraldespande, gøres rent på toiletter, samles skrald op og evt. ordne uforudsete forhindringer eller ting der går i stykker.

Ressourcer
Ingen ressourcer endnu...

Du skal være logget ind for at se ressourcerne

Login
Pladsansvarlig I
Pladsansvarlig II
Sanitet og renhold
Ingen links endnu...