Publikum

Noget af det der kan være sværest at forberede sig på, er jeres publikum. Her arbejder man med menneskelige følelser og stemninger, som kan skifte meget hurtigt i både positive eller negative retninger. Selvom I måske synes, I har gjort alting rigtigt, er det jo alligevel publikum, der har ret i sidste ende. Det er deres oplevelse, der afgør om koncerten blev en succes.

Noget af det vigtigste er, at man på forhånd har analyseret det sandsynlige publikum i forhold til aldersgrupper, behov, antal osv. På den måde kan man bedre planlægge maden, drikkevarerne, underholdningen og indretningen så den passer til ens publikum. Det er også vigtigt, at kunne justere planen undervejs, hvis man kan mærke, at der er noget der ikke rigtigt fungerer for ens gæster. Det kan fx være en lille irriterende ting som for meget kø ved indgangen, der kan skabe en dårlig stemning.

For at være bedst muligt forberedt kan I herunder få mere viden om, hvad man skal være opmærksom på, for at kunne give publikum en god oplevelse på alle områder.

Ressourcer
Ingen ressourcer endnu...
Ingen videor endnu...
Ingen links endnu...