Scenen

Frontstage

Overvej om scenen kan mørklægges så lyseffekterne træder tydeligere frem. Husk at der skal være lys i nødudgangsskiltene. Sørg for at holde god dialog med lyd- og lysteknikere og kunstnere. Det er dem der bestemmer hvornår de er klar til at starte koncerten. Når kunstnerne ankommer skal scenearbejderne være klar til at bære udstyret ind på scenen – husk at det også skal ud igen efter koncerten. Pas godt på både udstyret og dig selv.

Backstage

Kunstnerne bør have et område hvor de kan forberede sig og slappe af i umiddelbar nærhed af scenen. Dette område skal være afspærret, så det kun er kunstnerne, værterne, scenearbejdere og andre med backstageadgang der kan komme der ind.

Backstageområdet kan indrettes lidt hyggeligt med bløde møbler, lys, snack, frugt, sodavand, vand, kaffe og te. Der bør desuden være let adgang til et toilet og håndklæder. Det er vigtigt at der er en hyggelig atmosfære så kunstnerne føler sig godt tilpas. Undersøg på forhånd om nogle af kunstnerne kan have specielle ønsker op til koncerten (læs mere under værten)

Ressourcer

Du skal være logget ind for at se ressourcerne

Login
Mobilscene

Dato: 6/3/16
Soundwise og KoncertPilot har indgået et samarbejde for at kunne give jer et super tilbud på både lydudstyr og scene. Skriv til os, hvis I har andre ønsker

Ingen videor endnu...
Ingen links endnu...