Om KoncertPilot


Koncertpilots formål er at få børn og unge til at blive kulturelt engagerede, ved at hjælpe dem med selv at planlægge musikarrangementer. I stedet for at voksne laver koncerter for de unge ønsker koncertpilot, at vende tingene på hovedet, så det er de unge selv, der arrangerer koncerter for andre unge, børn eller voksne. På den måde ønsker vi at gentænke udfordringen med at få næste generation til ikke blot at blive kulturforbrugere, men også kulturproducenter. Med hjælp fra koncertpilot kan de unge blive i stand til selv at varetage stort set alle processer i arbejdet med at skabe et mindre eller større musikarrangement.

Innovation 80%
Entreprenørskab 90%
Tværfaglige kompetencer 65%
Kulturelt engagement 70%

Processen


 • Vision

  Koncertpilot ønsker at styrke unges kulturelle engagement, indsigt og ejerskab, ved at hjælpe dem med at planlægge musikarrangementer og at kunne navigere i moderne musikkultur

 • Rethink

  I stedet for at voksne laver koncerter for de unge ønsker vi at vende tingene på hovedet, så det er de unge selv, der arrangerer koncerter for andre unge, børn eller voksne. På den måde ønsker vi at gentænke udfordringen med at få næste generation til ikke blot at blive kulturforbrugere, men også kulturproducenter.

 • Koncertpilot

  Med hjælp fra koncertpilot bliver de unge i stand til selv at varetage stort set alle processer i arbejdet med at skabe et musikarrangement. Ved hjælp af en overskuelig vejledning kan de kommende koncertpiloter selv navigere rundt mellem de forskellige faser i koncertproduktionen.

Hvem er vi..


team-member

Aage Stockholm

aage@koncertpilot.dk

team-member

Allan Jepsen

allan@koncertpilot.dk

Vores services


 • Undervisning

 • Workshops

 • Rådgivning

 • Udlejning og Salg